vrijdag 11 maart 2011

Euhm... What's the plan? - 07/03

Vandaag is de chaos compleet. Alles moet wijken voor de march. Het begint bij Abby die haar klas achterlaat om naar de kleermaker te gaan. Loes en Hanne nemen dan maar haar klas over. Ook Aïsha is afwezig. Kebba vraagt aan Tom of hij even kan overnemen. Het gaat van kwaad naar erger. Na de eerste break verzamelen de leerkrachten in de leraarskamer. De kinderen worden achtergelaten in hun klas. We weten niet goed wat er gebeurt en vragen wat ze van plan zijn.
De vrouwelijke leerkrachten gaan naar de markt om eten te kopen voor de march. We spreken Kebba hierover aan en zeggen hem dat ze dit niet zomaar kunnen doen. Na een gesprek met ons laat hij de kinderen naar huis gaan. Alweer. Kebba belooft ons dat alles na de march terug normaal zal verlopen. Tom en Jonas blijven nog even op school om pictogrammen te tekenen voor het schoolreglement. We zijn heel tevreden met het resultaat.

Ondertussen gaan Hanne en Loes naar de markt om groentjes en kip voor het avondeten. Thuis werken Tom en Jonas verder aan het schoolreglement. Loes en Hanne brainstormen over de inhoud en organisatie van de lessen in level 1.
We ontvellen de kip, snijden groentjes en koken spaghetti.

Voor de verandering valt de elektriciteit nog eens uit. Het wordt weer eten bij kaarslicht. Smullen maar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten