maandag 21 februari 2011

Extraordinairy VIP

Vanmorgen eens kunnen uitslapen... Heerlijk!
Loes is jarig vandaag, hiep hiep HOERA! We gaan samen naar de corner shop.
Ter gelegenheid van deze dag kopen we voor de eerste keer tapala met choco.
We maken ons klaar om naar het strand te gaan, Gambian style.
Om naar het strand te gaan kiezen we de korste weg, hiervoor moeten we door een hotel slenteren.

We verlaten hiermee even het echte Gambia en komen terecht in een paradijs vol apen, gieren, palmbomen, zwembaden, tennispleinen, pingpongtafels, volleybalvelden, restaurants, cocktailbars, animatoren, strandstoelen, zonnebrilverkopers en verbrande en verrimpelde toeristen.
Insmeren en de zee in, gaan spelen met de golven. Na het zwemmen leggen we ons nog even op het strand, tijd om te chillen.
Daarna tapalapa' op het strand en een gezond stukje fruit uit de orange garden van Baboucarr.
We spoelen het zand weg onder de douche en nemen een duik in het zwembad van het hotel.

's Avonds aperitieven we op ons terrasje op Loes haar gezondheid.

We vieren verder op restaurant met domoda, benatachin (of zoiets) en Jul Brew (of zoiets), een Gambiaans biertje.

Happy Tom, de ober, kroont ons tot extraordinairy VIP's en hoopt ons terug te zien (duh).

2 opmerkingen:

  1. Gelukkige verjaardag Loes en zo te zien heb je hem ginder nog behoorlijk goed kunnen vieren!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Proficiat Loes en lekker chillen.Wij volgen je nu op de voet en zo te zien valt het daar allemaal wel mee. Groeten aan je vriendenchillers.

    Meter Maria en Leo

    BeantwoordenVerwijderen